Forum grupy ASG KFOR Białystok
kto chętny pisac oczywiście okolice choroszczy a nie siemiatyczne chyba ze ktos woli strzelanke z wir-em. <blee> ale wątpie i wierze ze wolicie wypad pisać kto sie na to pisze wyjazd ok 21-22(w miare możliwości wcześniej ja wolę juz o 16 :d albo o 12) w sobote a przyjazd sie jeszcze ugada, narazie pisać
rafcik9322KFOR
Z wirem strzelanki nie będzie ponieważ oni są zajęci a na wypad ja się piszę, możemy sobie zrobić te minimum 30km. (wiśnia dobre trasy wyznacza) albo przenocować w lasku, pogadać o naszych wspólnych i prywatnych problemach, pograć w karty heh a jak się zrobi widno to odjebiemy jakiś czaderski filmik na RedTube i do domu.
Wisnia coś mówił żę chce zrobic ćwiczenia jakies coś ze strzelaniem ale trzeba jakiś budynek znaleźć, albo ten wypad zrobić z ćwiczeniami i budynkiem i filmikim czyli 4 in 1 Pisać kto co chce i kto da rade
rafcik9322KFOR
Mi każda kategoria pasuje ale cortez podobno nie może więc na razie jest nas 3, dzeju jak z Tobą idziesz z nami ? Niech ktoś załatwi aparat albo kamerkę ja też coś postaram się załatwić.
rafcik9322KFOR
Jutro o 23 co o tym myślicie ?
rafcik9322KFOR
Więc jak robimy ? Idziemy czy rezygnujemy ?
Jutro sesja filmowa, Choroszcz. Wezmę swoją kamerę Gruzim coś Świeżak gadał że ty też masz to też możesz swoją wziąść, może się przydać też. Czas operacyjny 12-13 coś w tym stylu. Pasuje?
rafcik9322KFOR
mi pasuje ale 14