Forum grupy ASG KFOR Białystok
Oficjalnie 9 września Akcja ,, KOZA". Nazwa wymyślona przez zleceniodawce. Potrzebuje całego KFORU. Jest to akcja płatna dla każdego z was. Każdy zarobi za 2h pracy po 50zł jest to dużo więcej niż normalna stawka godzinna 10zł a tu wychodzi 25 zł. Potrzebny będzie Wiśniobus więc + 50zł na paliwo dla Seby. Jest to niestety piątek ale mam nadzieję że wszyscy będą . Akcja w godzinach porannych .
Komunikat do Wiśni!!!
Najbliższa Sobota o godzinie 9 rano jesteś mi potrzebny w Białymstoku. Dojedź tylko do galerii Białej stamtąd Cie zabiorę.
Komunikat do reszty KFORU !!!
Zbiórka obowiązkowa dla całej grupy o 11.30 parkin w galerii Białej . Spotkanie dotyczy operacji KOZA.
ok ja bendę i na czym ma polegać ta operacja i co jest potrzebne
Ostatnio edytowany przez Krycha (2011-08-24 19:49:58)

rafcik9322KFOR
Mrach... podnieciłem się tą akcją, fajnie że dzień wcześniej mam 18nastke ^^
Wszystkie szczegóły podam na sobotnim spotkaniu panowie.
rafcik9322 napisał:
Mrach... podnieciłem się tą akcją, fajnie że dzień wcześniej mam 18nastke ^^

Ode mnie prezentu nie dostanie
Wszystkie szczegóły podam na sobotnim spotkaniu panowie.
Mnie nie będzie, mam płatny kurs w sobotę do Augustowa, trochę forsy zarobię. Niestety ale za coś trzeba też jeść a kulkami się nie najem. A no i żeby nie było w piątek pracuję.
Najbliższa Sobota o godzinie 9 rano
O tej godzinie?! O.o Oszalała ty?! Ja jeszcze śpię
ale jak w piątek pracujesz na rano?? jak by co nie zamienił bys na popołudnie płatne od razu po robocie.
rafcik9322KFOR
Jakie zwolnienia ? po prostu nie idziesz i tyle chyba nie wywalą Cb. ze szkoły a jak nie to wpadniemy w mundurach wszyscy i Cb. zabierzemy.
nie no jak akcja na godz 5.00 to na jakiego huja ja mam iść do szkoły ale jak bedę chciał się zwolnić to dam cynk to wpadniecie w mundurach:D
dziś o 19.00 spotkanie na Nowym Mieście . U mnie pod blokiem skąd udamy się w 2 niedalekie miejsca. Lista osób biorących udział w akcji Cortez, Gruzin, Świeży, Krycha, Dżeju. Obecność obowiązkowa . Czas spotkania około godziny do półtorej max. Potwierdzić swoją obecność. I proszę się dziś nie spóźnić.
rafcik9322KFOR
ja wpadne