Forum grupy ASG KFOR Białystok
Cortez do mnie dzwonił i mówił że w niedziele będzie strzelanka-jebanka z rekrutami których zagrną bodajże ich jest 6 na razie wiem tylko tyle ale jak bende wiedział wiecej to napisze
KFOR
Ja odpadam.
KFOR
Mogę jechać jak ktoś mi tłok pożyczy.
Proponuję się podczepić pod PSA
Ostatnio edytowany przez rafcik9322 (2011-08-27 07:51:50)
KFOR
Ja wiem tyle, cortez znalazł 6osobową grupę która nie ma sprzętu ale ma broń i też sobie chodzą na takie wypady, ów grupa jest z tej samej dzielnicy co cortez. Cortez postanowił wziąć ich do nas jako rekrutów i jutro sprawdzić w formie strzelanki, także czyścić repliki po wczoraj (nie wiem czemu ale w gearboxie mialem błoto zamiast spręzyny, tłoka i zębatek a z lufy i kolby wysypywał mi się jakiś piasek O.O ??) Proponuję aby jutro zadecydować ostatecznie o tym czy dzeju zostanie do nas przyjęty czy też nie, był z nami już na wielu wypadach i nigdy nas nie zawiódł. Ja swoją replikę już naprawiłem więc wiśania jak dasz rade to zabierz mnie ze sobą. <33
Te informacje podałem specjalnie dla wiśni
Ale co mi z takich informacji, z takich informacji nic nie wynika ważnego. Ważne informacje to godzina, miejsce, jaka ekipa itp. Od świeżowca dowiedziałem się że to będzie w Ogrodniczkach po godzinie 15...
(Bo po co ma być dobrze? )
Gruzin, jak dasz na paliwo to wiesz że przyjadę... W 2 strony 25km jakoś...
KFOR
Żebym miał to bym dał heh i tak Ci wiszę ale zobaczę co da się zrobić.
KFOR
A w czym chcecie ich testować ? w waleniu konia ? ;D