Forum grupy ASG KFOR Białystok
Jakiś koleś do mnie podbija w trakcie wykonywania mojej pracy i pyta się czy ja jestem Sebastian i pyta się czy działam w ASG. Odparłem na to że tak, działam i jestem Sebastian... Koleś zaczął opowiadać że ma syna 16 letniego który też się jara ASG i ma G36C. Jak się pytałem jak mnie znalazł to powiedział że jego syn znalazł gdzieś mnie w internecie O.o
Teraz pytanie do Was... Czy któryś z was rozpaplał że pracuję w SaMASZU..?! Ten koleś 16 lat to ktoś od was?! Kojarzycie w ogóle coś takiego?! o.O
rafcik9322KFOR
Ja tam wiedziałem tylko tyle że gdzieś pracujesz na jakiś tokarkach, frezarkach, laserach, wiertarkach stołowych bez szczegółów więc mnie nie podejrzewaj. Najwidoczniej jesteś taki brzydki że Cb. wszędzie rozpoznawają
Hehe, mówiliśmy o naszym koledze wam co zaczyna z ASG i może kiedyś tam by chciał tutaj dołączyć ... To jego ojciec ... ale nie mam zielonego pojęcia skąd on się dowiedział gdzie ty pracujesz - na pewno nie ode mnie - sam nie wiedziałem.
ale aż mnie ciekawość zżera jak on Ciebie wypatrzył ; p
bo ten kolega do mnie raz "mój ojciec pracuje chyba z kimś tam od was z tego KFORu" - coś takiego ... i nie mam pojęcia jakim cudem coś takiego wymyślił ; P
EDIT:
Profil grupy na FB -> Twój profil -> Masz w info gdzie pracujesz
Ostatnio edytowany przez Panas (2011-09-09 22:34:45)